ONTWERP JE LEVEN

Training voor medewerkers. Lekker aan de slag met een leukere werkweek!

TRAINING SPECIAAL VOOR BEDRIJVEN EN HUN MEDEWERKERS

Een ONTWERP JE LEVEN training boeken voor uw medewerkers? Dat kan!

Wat gaan we doen?

In deze training maak je een prettiger, slimmer en duurzamer ontwerp voor jouw (werk)week. Eerst leg je je huidige werkdag- en weekritme nauwkeurig onder de loep. Wat gaat er goed en wat kan er beter? Vervolgens maak je een gloednieuw ontwerp met behulp van handige schema’s en leuke oefeningen die jouw werk- en privéleven op een originele, creatieve manier een boost geven.  Je ontwerpt niet alleen, dat doe je samen! Daarna oefen je je nieuwe ritme 3 weken. Tijdens het terugkom-uurtje bespreek je je resultaten en leerpunten met de groep.

Deze digitale live training wordt gegeven door Twan Verdonck, met een co-trainer en is volledig online te volgen via TEAMS. Deze kan ook dus doorgaan in geval van lockdown of quarantaine van de deelnemers.  

Voor wie is deze training geschikt?

Voor alle medewerkers en freelancers -jong en oud- boven 18 jaar. Het is mogelijk om deelnemers te mixen uit verschillende afdelingen en alle lagen van de organisatie. Samen leer je meer! Ga lekker aan de slag en ontwerp een leukere werkweek.  

Wat levert het op voor medewerkers?

  • Een sprankelende, nieuwe dag- en weekindeling.
  • Duidelijke doelen. Minder stress, meer rust en een betere invulling van de tijd.
  • Een betere balans tussen werk- en privéleven. Naast werk, komt ook liefde, gezondheid, spel, duurzaamheid en ‘lekker niksen’ aan bod in het nieuwe ontwerp.
  • Nieuwe ambities, maar ook meer plezier, energie en focus.
  • Actie! Dus geen smoesjes meer. Je gaat het écht doen.
  • Zowel kwalitatief als kwantitatief: je leven wordt rijker, je gaat het meer waarderen en je behaalt concrete, meetbare resultaten.

Wat levert het op voor de organisatie?

  1. Werkgeluk! Gelukkige medewerkers die met meer balans, focus en energie resultaten behalen voor uw organisatie.
  2. Meer teamspirit. Meer wederzijds begrip en betere communicatie.
  3. Preventie van stress en langdurig verzuim. Elke deelnemer ontdekt waar bij hem/haar in het leven ‘de schoen wringt’ en gaat direct op een positieve manier oefenen met zijn/haar verbeteringen.
  4. Meer innovatie. De deelnemers ontdekken tijdens de training de belangrijkste Design Thinking principes, waarmee ze later ook binnen hun functie vernieuwing kunnen genereren.

RECENSIES:

‘Ik heb een hele drukke baan. Tijdens de training heb ik een nieuw ontwerp gemaakt voor mijn ochtend, waarin ik bewust fijne momenten maak voor mezelf. Even ‘me-time’ in plaats van de dag al gejaagd te starten, wat ik voorheen deed’. Ingrid, directeur en moeder.

‘Tijdens een gemiddelde week besteed ik veel tijd aan werk, sporten en mijn sociale leven. Alles leek goed en strak gepland. Maar tijdens de ‘Ontwerp je Leven’ training kwam ik er tot mijn grote schrik achter dat ik tijd met mijn partner vergat in te delen. Nog dezelfde dag hebben we besloten om vaker samen te genieten. Weer opnieuw tijd voor liefde en romantiek te maken.’ Karen, teamleider.

‘Het toepassen van Life Design helpt me bij gezond en vitaal te leven. Ook als ik er niet actief mee bezig ben, dan houdt het gedachtegoed me scherp.’ Simon, jurist en levensgenieter.

‘Ik zet me altijd 100% in om anderen te helpen. Tijdens een van de ontwerpopdrachten zei een vriendin tegen me: “Stop met de gezondheid en welzijn van anderen belangrijker te vinden dan je eigen gezondheid”. Dat was confronterend….op een positieve manier. Dus ik ga nu voortaan elke week lekker sporten samen met vriendinnen en met mijn dochter.’ Elke, gezinsmedewerker. 

‘Door ‘Ontwerp je Leven’ slaap ik weer beter. Voorheen lag ik soms s ’nachts in bed te piekeren. Dat is nu echt minder.’ Joelle, hulpverlener.

‘Ik deel mijn tijd nu veel slimmer en prettiger in.’ Emma, accountmanager.

‘De training was leuk, creatief, bruikbaar en verhelderend. Een aanrader. De methode is inspirerend. Ik ga Twan’s boek ook nog helemaal lezen.’ Mieke, medewerker in de jeugdzorg.

‘Ik werk als teammanager bij een zorgorganisatie voor gezinsondersteuning. Toen de coronacrisis uitbrak, kwam er op onze hulpverleners nog meer druk te staan. We hebben Twan toen gevraagd voor onze teams een digitale workshop te doen. Je bent als hulpverlener je eigen instrument. Als je als mens goed in balans bent, sta je als hulpverlener ook steviger.’ Daniëlle, teammanager zorgorganisatie.

Een ding is zeker…. na het volgen van deze training zal je leven nooit meer hetzelfde zijn!

ONZE KLANTEN:

HALLO! Leuk dat u een kijkje neemt op mijn ONTWERP JE LEVEN website.

Werken, sporten, genieten, opvoeden, enzovoorts – alles moest het afgelopen jaar helemaal anders dan we voor corona gewend waren. Misschien kregen uw medewerkers meer gelegenheid om thuis te werken of om werkzaamheden anders in te richten? De ideale work-life balance moest door hen steeds weer opnieuw uitgevonden worden. Ook na de pandemie zullen ze opnieuw proberen de optimale balans te vinden in hun leven en op het werk.  De ONTWERP JE LEVEN training helpt hen daarbij en zorgt voor maximaal werkgeluk.

De afgelopen maanden heb ik Ontwerp je Leven trainingen gegeven aan medewerkers in diverse organisaties en sectoren. Dat gebeurde vaak online, via Teams. Graag zou ik uw medewerkers ook willen helpen door hen Life Design te leren.

Tijdens de ONTWERP JE LEVEN training zet je met een paar creatieve oefeningen alles weer snel op een rijtje. Je geeft je leven een upgrade en maakt meer tijd voor wat écht belangrijk is.

Neem contact op voor meer informatie over de training en mijn nieuwe doe-boek. Natuurlijk beantwoord ik ook graag uw vragen of denk met u mee in passende creatieve oplossingen.

Met vriendelijke groet,

Twan Verdonck.

info@deep-life-design.com

 

“Mijn missie is om mensen wereldwijd te helpen met het ontwerpen van hun allerbeste leven.”

ONTWERP JE LEVEN

Reserveer een ONTWERP JE LEVEN training voor uw medewerkers. Wij verzorgen trainingen op locatie of digitaal via TEAMS.

Close Menu