ONTWERP JE WEEK

Training voor medewerkers: ga lekker aan de slag en ontwerp een leukere werkweek.

Hoe zorg je ervoor dat medewerkers positief blijven en optimaal presteren, ook in coronatijd?

Werken, sporten, genieten, opvoeden, enzovoorts – alles moest de afgelopen maanden helemaal anders dan we voorheen gewend waren. Misschien kregen uw medewerkers meer gelegenheid om thuis te werken of om werkzaamheden anders in te richten? De ideale work-life balance moest door hen steeds weer opnieuw uitgevonden worden. De komende maanden zal dat helaas niet anders zijn.

Hoe ontwerp je je ideale werkweek, als werk en privé steeds meer door elkaar lopen? Hoe blijf je optimistisch als de werkdruk oploopt en de toekomst soms onzeker voelt? Als je leven ontwerpt dan krijg je meer energie en grip op de situatie. Met een paar creatieve oefeningen zet je alles weer snel op een rijtje. Je geeft je leven een upgrade en maakt meer tijd voor wat écht belangrijk is.

Life Design begon een paar jaar geleden aan de D.School, de designacademie van Stanford University, de kweekschool van techbolwerk Silicon Valley; het is er nu zelfs een officieel vak.

De afgelopen maanden heb ik Life Design trainingen gegeven aan medewerkers in diverse organisaties en sectoren. Dat gebeurde vaak online, via Teams. Graag zou ik uw medewerkers de komende maanden willen helpen, door hen ook Life Design te leren.

Neem contact op voor meer informatie over de training en mijn nieuwe doe-boek. Natuurlijk beantwoord ik ook graag uw vragen of denk met u mee in passende creatieve oplossingen.

Met vriendelijke groet,

Twan Verdonck.

info@deep-life-design.com

 

 

 

 

“Mijn missie is om mensen wereldwijd te helpen met het ontwerpen van hun allerbeste leven.”

thumbnail_IMG_20200813_173511619

TRAINING SPECIAAL VOOR BEDRIJVEN EN HUN MEDEWERKERS

In deze drie uur durende training maak je een prettiger, slimmer en duurzamer ontwerp voor jouw dag en week. Eerst leg je je huidige dag- en weekritme nauwkeurig onder de loep. Wat gaat er goed en wat kan er beter? Vervolgens maak je een gloednieuw ontwerp met behulp van handige schema’s en leuke oefeningen die jouw leven op een originele, creatieve manier een boost geven. Je ontwerpt niet alleen, dat doe je samen! Daarna oefen je je nieuwe ritme twee weken. Tijdens het terugkom-uurtje bespreek je je resultaten en leerpunten met de groep. Deze training wordt gegeven door Twan Verdonck en is volledig online te volgen via TEAMS.

Voor wie is deze training geschikt?

Voor alle medewerkers -jong en oud- boven 18 jaar. Wij adviseren om deelnemers te mixen uit verschillende afdelingen en alle lagen van de organisatie. Samen leer je meer!

 Wat levert het op?

  • Een sprankelende, nieuwe dag- en weekindeling.
  • Duidelijke doelen. Minder stress, meer rust en een betere invulling van je tijd.
  • Een betere balans tussen werk- en privéleven. Niet alleen werk, maar ook liefde, gezondheid, spel, duurzaamheid en ‘lekker niksen’ komen aan bod in jouw nieuwe ontwerp.
  • Nieuwe ambities, maar ook meer plezier, energie en focus.
  • Actie! Dus geen smoesjes meer. Je gaat het écht
  • Zowel kwalitatief als kwantitatief: je leven wordt rijker, je gaat het meer waarderen en je behaalt concrete, meetbare resultaten.

Een ding is zeker…. na het volgen van deze training zal je leven nooit meer hetzelfde zijn!

WAT ANDEREN ZEGGEN*

‘Ik heb een nieuw ‘design’ gemaakt voor de ochtend, waarin ik bewust fijne momenten maak voor mezelf. Even ‘me-time’ i.p.v. de dag al gejaagd te starten, wat ik voorheen deed.’ Ingrid, directeur en moeder.

‘Het toepassen van Deep Life Design helpt me bij gezond en vitaal te leven. Ook als ik er niet actief mee bezig ben, dan houdt het gedachtegoed me scherp.’ Simon, jurist en levensgenieter.

‘Dit is voor mij een positief confronterende manier om inzicht te krijgen in de balans van mijn leven en daar actief verandering(en) in aan te brengen. Het geeft me energie om ermee aan de slag te gaan.’ Tedje, medewerker jeugdzorg en moeder.

‘Door Life Design kwam ik erachter dat ik steeds voor anderen zorgde, maar mezelf steeds vergat. Ik ging steeds over mijn grenzen heen. Ik heb nu meer aandacht voor mezelf en kan daardoor nu anderen ook beter helpen.’ Halima, hulpverlener.

‘Ik moest altijd maar méér van mezelf. Ik ben nu wat minder streng en hard voor mezelf geworden. Het lukt me beter om te genieten. Ik heb nu meer energie voor mijn gezin en de liefde.’  Wessel, teamleider en vader van een tweeling.

‘Twan zorgt voor inspiratie, verbazing en geeft een mooie reality-check. Geen zweverig gedoe maar fris, helder en praktisch. Hij laat me stil staan bij de huidige invulling van mijn leven en geeft op luchtige en positieve wijze handvatten om eenvoudig en praktisch het leven leuker, efficiënter en positiever in te vullen. Een echte life-changer!’ Christa, manager, zangeres en moeder.

‘Door Life Design slaap ik weer beter. Voorheen lag ik soms s ’nachts in bed te piekeren. Dat is nu echt minder.’ Joelle, hulpverlener.

‘Ik deel mijn tijd nu veel slimmer en prettiger in.’ Emma, accountmanager.

‘Ik deed tijdens de Dutch Design week in Eindhoven een workshop Life Design bij Twan. Het hielp me inzicht te krijgen in mijn tijdsverdeling. Je kunt al snel het gevoel hebben dat het leven hectisch is, maar als je dan in beeld brengt wat je allemaal doet, zie je dat je meer tijd hebt dan je denkt. Na die workshop had ik ook wat meer gerichte aandacht voor het thuisfront. Ik werk als teammanager bij een zorgorganisatie voor gezinsondersteuning. Toen de coronacrisis uitbrak, kwam er op onze hulpverleners nog meer druk te staan. We hebben Twan toen gevraagd voor onze teams een digitale workshop Life Design te doen. Je bent als hulpverlener je eigen instrument. Als je als mens goed in balans bent, sta je als hulpverlener ook steviger.’ Daniëlle, teammanager zorgorganisatie.

*de bovengenoemde namen zijn vanwege privacy reden veranderd.

 

ONTWERP JE WEEK

Reserveer een ONTWERP JE (WERK)WEEK training voor uw medewerkers. Wij verzorgen trainingen op locatie of digitaal via TEAMS.

Close Menu